Klub turnering

Vi gennemfører hvert år en klubturnering, hvor der er forskellige underturneringer. Normalt vil der være Herre og Dame turneringer i både single og double. For herre vil der desuden være en turnering for vores bedste spillere. Der vil desuden være en turnering i Mix-double.

Klubturneringen vil i 2019 blive afholdt over 1 weekend i september, weekenden den 14 og 15 september. Der vil være indledende kampe i ugen op til weekenden og lørdag den 14., mens finaler vil blive spillet om søndagen.

Efter ønske fra veteranerne vil der for dem være mulighed for at spille de indledende kampe  i ugerne op til weekenden. Formålet hermed er at nedbringe antallet af kampe i weekenden.

Der opsættes tilmeldings sedler i klubhuset og der vil være mere information her på hjemmesiden, når tiden nærmer sig.

Gå til klub siden

Banerne er klar
MEN de er stadig meget bløde
Standerhejsning - så er vi I gang